pietricica turism

Pe 31 martie, în fața CJ Neamț, s-a desfășurat un miting mai puțin obișnuit. Copii, conduși de mai mulți adulți, au protestat cu autorizație de la Primăria Piatra Neamț, pentru că nu s-ar fi dat bani către o asociație sportivă care promova fotbalul juvenil.
Adulții era reprezentanți de președintele executiv al clubului de fotbal Ceahlăul, domnul Viorel Măstăcăneanu, plus antrenori și profesori de la club.
Direcția Generală de Asistență Socială și Pentru Protecția Copilului, în virtutea obligațiilor pe care le are, a sesizat Poliția Neamț în legătură cu folosirea copiilor minori la respectivul miting din fața CJ Neamț.
În cazul în care se va confirma faptul că nu a existat acordul scris al părinților și se va considera că micii fotbaliști au fost manipulați, este posibil să se ajungă chiar la amenzi destul de mari. Interesantă este reacția președintelui asociației, dl. Cristi Vătăjelu, de față cu toată presa sportivă locală, marți, la intrarea în sediul central al Stadionului Municipal Piatra Neamț: ”Dacă mi-a trebuit … ”
Același președinte aflase despre mitingul pregătit de propria organizație din… presă.