pietricica turism

Au devenit deja obositoare „misiunile” ISU, care au drept scop rezultat salvarea unor potenţiale victime ale unor potenţiale accidente. Poate cădea o coală de tablă de pe un bloc, poate omorî un ţurţure un potenţial trecător, poate să se întâmple un cataclism de la o căpiţă în flăcări. Oricum valoarea bunurilor salvate va fi, întotdeauna, mai mare decât cea a bunurilor distruse. În fond, de la un chibrit poate arde orice. E simplu! Dar sa faci un caz de la fiecare copac căzut pe carosabil pentru că bate vântul, în vreme ce orice posesor anonim de drujbă face acest lucru constant, sau să consideri o „misiune” scoaterea unei bătrâne din albia Cuiejdiului, când orice om de bun simţ i-ar fi întins o mână (de ajutor) e deja prea mult. Deci, în această seară, pompierii au scos o bătrână din albia Cuiejdiului. Cu scara.

C.M.

4 COMENTARII

  1. bravo frate! in sfarsit cineva observa aceasta mediatizare excesiva a unui lucru extrem de banal. mare stire ” o baba urca o scara” . dar stai ! ca sa vezi ! baba nu e singura , o ajuta 4 pompieri. lol :)))

  2. Citeam aceeasi stire in alt ziar… ” s.a intervenit cu o autospeciala cu spuma” …pentru ce arde gazul statului Nitica?…pt orice ra*at scoate jumatate din tehnica din unitate.
    Echipaj SMURD si AUTOSPECIALA CU SPUMA ??? …ca sa scoata baba cu scara…
    Nu.l trimite nimeni la un psihologic???

  3. Cauza din care a ajuns femeia-n parau a fost…..gici :un scurtcircuit, specialitatea dlui general. De aici si spuma !

Comments are closed.