Pe 25 martie, zi în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Buna Vestire, cea dintâi sărbătoare ortodoxă închinată Maicii Domnului, membrii Mișcării Populare Neamț vor sărbători cu președintele lor, Traian Băsescu, la Piatra Neamț.

Președintele MP Neamț, Laurențiu Dulamă, anunță că, pe 25 martie, fostul președinte al României și actualul lider al Mișcării Populare va ajunge la Piatra Neamț, pentru a participa la lansarea candidaților din Neamț pentru alegerile locale.

foto MP NT«Avem confirmarea că, pe 25 martie, la ora 17, la Cinema „Dacia Panoramic”, președintele Traian Băsescu va participa la lansarea candidaților Mișcării Populare Neamt de la cele 83 de localități unde avem organizații. La acest eveniment, important pentru formațiunea noastră politică, vor participa peste 700 de membri ai Mișcării Populare din județ. Va fi, cu certitudine, o atmosferă frumoasă, având în vedere că domnul președinte Băsescu este un orator înnăscut și se bucură de o mare apreciere și respect în județul nostru, în rândul membrilor noștri, dar și al cetățenilor. Vizita domnului președinte va aduce cu siguranță un plus de încredere în forțele noastre și, totodată, certitudinea că județul și țara are nevoie de politicieni de talia domnului președinte Băsescu», a spus Laurențiu Dulamă.

stefan burlacuȘi deputatul MP Ștefan Burlacu, nemțean din Bălțătești, s-a arătat convins că prezența președintelui Băsescu este de bun augur pentru organizația MP Neamț: «Prezența domnului președinte Băsescu la Neamț dovedește, încă o dată, că organizația MP Neamț este una puternică și pe care se bazează la alegerile locale și parlamentare. Domnul președinte Băsescu este iubit de români și sunt convins că, și la Neamț, admiratorii și susținătorii săi, membrii MP îl așteaptă cu brațele deschise. Este o vizită care ne mobilizează și, în același timp, ne responsabilizează să avem rezultate bune la alegerile locale și parlamentare din acest an».

C.T. STURZU

 

Articolul precedentMugur Cozmanciuc conchide: ”PSD conduce ÎNCĂ Consiliul Județean” (P)
Articolul următorNimeni n-a revendicat banii găsiţi în faţa benzinăriei! Şi sunt peste 5.000 de lei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.