reclama autocenter

Voleibaliștii de la VCM-LPS Piatra Neamț, care altădată dădeau tonul la medalii în prima divizie și jucau în cupele europene, au reușit în etapa a 20-a să obțină primul succes în actuala ediție de campionat. Nu și-au adjudecat toate cele 3 puncte, ci numai două, înainte cu două etape de încheierea returului. Pietrenii s-au impus cu 3-2 (23:25, 23:25, 25:15, 25:20, 11:15) pe terenul Științei Bacău, după ce au condus cu 2-0 la seturi. Jucătorii din județul vecin veneau după 4 victorii și se aflau la doar două puncte de locul al șaptelea.

„E doar un umil început”,  a ținut să precizeze Constantin Niță, directorul executiv al formației proaspăt învingătoare. „A fost un meci bun însă îmi pare rău că nu am știut să luăm toate cele trei puncte. Mi-au părut mai interesați de joc. S-a terminat cu fițele, cu șmecheriile, cu actele de indisciplină. Toți suntem mari valori și când intrăm în teren, cucu! În setul al cincilea am condus în permanență. E o mică speranță că poate ne revenim acum în al 12-lea ceas”, a mai continuat Constantin Niță.

La prima victorie au contribuit Martin (Răileanu) – Cerșemba, Boiko, Iosif, Dragomir Shimansky (Veber), dar și Borcoș și Stoenete. Cu 5 puncte, gruparea VCM-LPS este tot ultima în clasament și va juca de Ziua Femeii acasă, de la ora 16:00, cu Știința Explorări Baia Mare.

Voleibalistele de la Unic au câștigat la pas confruntarea cu nou-promovata CSU Galați, scor 3-0 (25:12, 25:15, 25:21) și cu 29 de puncte sunt în grafic, adică pe locul al șaselea în clasament. „Ne-am dorit să nu ne complicăm și am câștigat în 3 seturi. Un meci fără istoric”, a spus Mihaela Voievod, antrenoarea secundă a Unicului. Miercuri, 8 martie, de la ora 14:00, pietrencele îți măsoară forțele cu CSM Târgoviște, câștigătoare Cupei României din sezonul trecut și ocupanta locului al treilea în actula stagiune internă. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentTRIO DOLCISSIME la Biblioteca „Kirileanu” (07.03; 13:00)
Articolul următorPREMIERĂ Echipă de înot la Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.