Minune: o femeie a fost salvată din apele Bistriței, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 63 de ani a trecut prin momente de cumpănă și a fost la un pas de moarte fiind salvată în ultimul moment de pompierii militarii. S-a întâmplat în această dimineață, 1 august, în jurul orei 06:42, când un apel la numărul unic de urgență anunța în dispeceratul ISU Neamț că în Piatra Neamț, în zona podului peste râul Bistrița, în zona Căprioara, o persoană e pe cale să se înece.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o barcă și o ambulanță SMURD TIM.

Pompierii au identificat o persoană ce se afla în apele râului Bistrița, în aval de podul Căprioara. Cu ajutorul bărcii pompierii au scos din apă o femeie de 63 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț în stare de conștientă”, anunță ISU Neamț.

Cercetările vor fi preluate de anchetatori dar, din primele informații, se pare că ar fi fost vorba de o tentativă de suicid.

FOTO ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentAtenție șoferi! Au început lucrările la podul Zănești
Articolul următorDefinitivat 2023. Notele finale pentru candidații din regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.