Poliţia Locală Piatra Neamţ a dat de urma unei minore declarată dispărută de către părinţi. Totul s-a întâmplat în seara de 26 ianuarie, la ora 23:00.

“O patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Locale Piatra Neamţ, aflându-se în efectuarea serviciului de patrulare  în cartierul  Dărmăneşti, a identificat o minoră  în statia mijloacelor de transport în comun TIC-TAC. Deoarece minora a declarat că nu ştie cum se numeşte şi nici unde locuieşte, s-au efectuat măsuri specifice care au condus la identificarea acesteia. Cu această ocazie, s-a stabilit că, în aceeaşi zi, la orele 16:00,  minora R.G.E., în vârstă de 10 ani,  fusese dată dispărută la Poliţia municipiului de către părinţi de la domiciliul din cartierul Gara Veche, nefiind prima dată când aceasta pleacă de la domiciliu fără ştiinţa familiei”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

Minora a fost condusă la Poliţia municipiului pentru a fi încredinţată părinţilor. (ZCH NEWS; FOTO: Poliţia Locală Piatra Neamţ)