pietricica turism

Polițiștii din Neamț caută o minoră, în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliul său, din comuna Cordun, și nu a mai revenit. Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) solicită, într-un comunicat de presă, ca “persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea ei să sune la numărul unic de urgență – 112”.

“La data de 26 iulie, polițiștii din Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că GĂBUROI ANDRA-MARINA, de 14 ani, a plecat voluntar, în dimineața zilei de 25 iulie, de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent”, precizează IGPR.

Semnalmente: înălțime 1,55 metri, constituție corpolentă, greutate de aproximativ 55 kilograme, păr șaten și lung, ochi albaștri, prezentând o cicatrice la nivelul abdomenului.

La momentul dispariției, minora purta pantaloni scurți negri, tricou negru cu mânecă scurtă, cu model în partea din față de culoare roz și sandale de culoare auriu.

“Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, potrivit IGPR. (ZCH NEWS; FOTO: IGPR)