reclama autocenter

Dan Sova

Dan Șova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine, a fost subiect de discuție ieri, în ședința CJ Neamț și, după toate probabilitățile, va primi o invitație oficială de a veni în județul nostru, ca să dea piept (sau alte părți corporale moi) cu gropile din drumurile naționale. Gheorghe Vasiloiu (PDL) a transmis această rugăminte președintelui Tărâță: ”Aș vrea să-i aduceți aminte, când îl mai vedeți, că există și Moldova, nu numai restul țării. Și să vină dl. Șova la Neamț, și să-i dăm o mașină fără amortizoare, și să-l plimbăm prin județ pe toate drumurile naționale”. Culiță Tărâță a luat-o ca pe-o glumă, apoi a precizat că are promisiuni ferme din partea lui Dan Șova că vin bani pentru lucrări de reparații pe DN-urile din Neamț. I-a promis convingător că va fi turnat covor asfaltic pe drumul Piatra Neamț – Roman și n-a zis ”nu” nici rugăminții locale de a se găsi soluții pentru drumurile Piatra Neamț – Bicaz, Bicaz – Poiana Teiului, Poiana Teiului – Borca, unde situația este, în cel mai fericit mod, descrisă ca fiind ”o catastrofă”. (D.O.)

Articolul precedentUn tânăr a trăit cu un creion în cap timp de 15 ani
Articolul următorBurse școlare din partea primăriei

2 COMENTARII

  1. CAND NE CONDUC INTERLOPPI GROPILE SE INMULTESC SI ROMANUL SARACESTE TARA SE DUCE DE RAPA, DAR NOMENCLATURA HUZURESTE PE SPATELE NOSTRU . MUNTII NOSTRI AUR POARTA NOI CERSIM DIN POARTA IN POARTA…

  2. De ce drumurile din judet sunt dezastru iar cand am trecut viaductul de la Poiana si am luat-o spre Borsec soseaua era ca-n palma?Pai ma duc la unguri daca sefii judetului sunt de KKt.

Comments are closed.