0:00

Un ordin al Ministerului Sănătății, apărut azi noapte în Monitorul Oficial, stabilește ca spitale suport Covid în județul Neamț pe cele de la Târgu Neamț și Bisericani. Negru pe alb, în ordinul 1.302 apar, în anexa 3, ca spitale suport Spitalul orășenesc Târgu Neamț și Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, în locul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Ministerul Sănătății încurcă spitalele Covid din Neamț!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Situația a creat stupoare astăzi, 22 iulie. Instituțiile sanitare din Neamț s-au consultat și într-un final lucrurile s-au lămurit: cineva din Ministerul Sănătății a vrut să grăbească circuitul actelor normative, în lipsa ministrului Nelu Tătaru și a semnat o propunere mai veche, care a și fost publicată. În urma mai multor telefoane și discuții la minister, în această după-amiază juristul Radu Firăstrău, șeful Direcției de Sănătate Publică Neamț ne-a declarat că situația s-a datorat unei erori, care mâine va fi îndreptată, iar spitalul județean rămâne spital Covid.

(C.I.)

Articolul precedentCoronavirus: În Neamț sunt 16 pacienți nou infectați, 7 retestați și 850 vindecați. Situația cazurilor noi în regiunea Nord – Est
Articolul următorBărbat înecat în râul Cracău