Camera de Comerţ: Mini Expoziția Maker-ilor la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCamera de Comert și Industrie Neamț organizează, miercuri, 1 iunie, în intervalul orar 15-18,  Mini Expozitia Maker-ilor de Piatra.

Acesta expoziție, care va avea loc Pavilionul Expozitional Municipal Piatra-Neamt (lângă Casa de Cultură), face parte, potrivit organizatorilor, dintr-o serie de peste 400 evenimente organizate în cele 28 de state UE, în cadrul Săptămânii Europeane a Maker-ilor (30 mai – 5 iunie 2016), promovată de către Comisia Europeană.

Obiectivul acestor evenimente este de a conștientiza importanța culturii Maker-ilor/Creatorilor. „Cultura Maker-ilor este un promotor al creativității și inovării în școlile din toată Europa, referindu-se la acele persoane care utilizând tehnicile do-it-yourself (DIY) și do-it-with-other (DIWO) creează produse, tehnologii unice și inovatoare. Mini expozitia își propune să prezinte o parte din creațiile Maker-ilor din liceele din Piatra Neamț și a altor persoane/firme”, a precizat Mihai Apopii, președintele CCI Neamț.

Fiecare liceu participant va avea un stand de prezentare, în funcție de produsele pe care doresc să le expună. (M.T.)

Articolul precedentACTUALIZARE COD PORTOCALIU de inundaţii în judeţul Neamţ! Se menţine şi CODUL GALBEN de furtuni!
Articolul următorPremiere la Roman de Ziua Copiilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.