mru piatra neamt 2014 01

* „Oamenii trebuie să iasă la vot și să înțeleagă de ce trebuie să iasă la vot”, a declarat preşedintele Partidului Forţa Civică

Mihai Răzvan Ungureanu, președinte al Partidului Forța Civică, s-a aflat duminică, 11 mai, în județul Neamț. Acesta a venit însoțit de unul dintre candidații Forței Civice la alegerile europarlamentare de pe 25 mai și împreună au stat de vorbă cu alegătorii din municipiile Roman și Piatra Neamț. Aflat primul pe lista de candidați ai Partidului Forța Civică pentru europarlamentarele de la sfârșitul acestei luni, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că, în Moldova, este toată forța acestui partid. Acesta a mai spus că primul lucru pe care îl va face dacă va câștiga alegerile europarlamentare, va fi acela de a-și da demisia pentru a putea candida la funcția de președinte al României. După o scurtă întâlnire cu membrii și simpatizanții Forței Civice de la Piatra Neamț, Mihai Răzvan Ungureanu a mers împreună cu staff-ul de campanie în centrul municipiului, pentru a împărți pliante și materiale promoționale pietrenilor.

mru piatra neamt 2014 02

„Oamenii politici și-au uitat de mult rolul”

”Am fost timp de câteva ore în județul Neamț, mai întâi la Roman și apoi la Piatra Neamț unde m-am întâlnit cu membrii Forței Civice. Am rămas plăcut impresionat de faptul că președintele organizației Forța Civică de la Roman este foarte activ, a strâns un număr impresionant de tineri și am făcut împreună cu aceștia câțiva pași prin centrul orașului. Am ajuns la concluzia că cel puțin în momentul de față ar trebui înfrânte calculele mici de partid, circumstanțele neplăcute și mediocritatea politică, toate acestea fiind niște dușmani apreciabili. Acum e vorba de România în Europa, iar necesitatea și urgența actuală este ca acest lucru să fie cunoscut la nivelul partidelor politice. În turul doi al prezidențialelor de exemplu, dacă forțele sunt pregătite, candidatul PSD nu are șanse. Un candidat trebuie să fie susținut de o asociere de partide, trebuie să aibă încrederea a 5 milioane de oameni. Ce-mi rămâne mie de făcut acum este să continui drumul prin țară și să privesc oamenii în ochi, pentru că un contact direct cu oamenii este mult mai interesant, mai aplicat, decât aparițiile la TV. Cât privește dreapta în general, până pe 25 mai avem drumuri paralele, după aceea, dacă ar exista un drum comun ar fi mai ușor.

mru piatra neamt 2014 03

Oamenii trebuie să iasă la vot și să înțeleagă de ce trebuie să iasă la vot. Ies la vot pentru o viață mai bună. Un reprezentant fără substanță în Parlamentul Europei, care nu a învățat ce înseamnă Europa înseamnă vulnerabilitate pentru România. De aceea oamenii trebuie să aleagă Forța Civică. Oamenii politici și-au uitat de mult rolul. De binele Uniunii Europene depinde binele României, iar de binele României depinde binele generațiilor care urmează. Un europarlamentar are putere de decizie politică, iar europarlamentarii ar trebui să bată țara, să culeagă problemele de rezolvat și să caute rezolvări europene. În momentul în care observi care sunt problemele, important este să te implici. Primul lucru pe care îl voi face dacă voi fi ales europarlamentar va fi acela de a-mi da demisia pentru a putea candida la funcția de președinte al României din partea partidului Forța Civică. La capătul oricărei opțiuni politice se găsesc ori trădarea, ori interesul național. Până pe 25 mai vorbim despre partide, de pe 26 mai încolo vorbim despre persoane. Departajarea o va face națiunea română prin vot. Numai un moldovean poate să înțeleagă cel mai bine problemele din Neamț. Eu cred în acest vot și cred că merităm încrederea nemțenilor”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu, președinte Forța Civică și candidat al acestei formațiuni politice la alegerile europarlamentare de pe 25 mai 2014. (I. CĂLIN)

2 COMENTARII

  1. Ungureanu este inainte de politician om,si nu a uitat acest lucru.Este o persoana deschisa,sociabila si foarte realist.Merita voturile noastre,pentru a ne readuce pe o linie cat mai buna de plutire!

Comments are closed.