Luptătorul Mihai Mihuţ este susţinut de la Piatra Neamţ în tentativa de a-şi apăra titlul european, informează CS Ceahlăul Piatra Neamţ. Campionatul European de Lupte pentru Seniori va avea loc la București, în perioada 8-14 aprilie. Sportivul pietrean – descoperit, crescut și instruit la CS Ceahlăul – va “încerca să câștige o nouă medalie de aur pentru România, după ce în 2018 a triumfat la europenele seniorilor, la europenele sportivilor de la categoria U23 și și-a trecut în palmares medalia de bronz a mondialelor U23”, precizează sursa citată.

“Lui Mihai îi va fi foarte greu, dar este un sportiv determinat, ambițios și, consider eu, bine pregătit pentru această ediție a Campionatelor Europene. Adversarii grei vor fi din Armenia, Rusia și Georgia. Mihai va lupta la categoria 63 de kilograme, după care, tot în 2019, va merge la mondialele seniorilor, unde are șansa de a se bate pentru un loc la Jocurile Olimpice din 2020”, a declarat Ion Purcariu, antrenorul lui Mihai Mihuț la CS Ceahlăul.

Mihai Mihuţ, Ion Purcariu, Dragoş Cîmpanu

“Merg să-l susțin pe Mihai Mihuț pentru că sunt un om de bază al galeriei României pentru acești luptători, poate că sunt chiar stâlpul galeriei române. Și el simte asta. Merg să-l susțin pentru că, exact ca la fotbal, noi cei din tribună devenim cel de-al doisprezecelea jucător”, a precizat Dragoș Cîmpanu, campion național la seniori pentru CS Ceahlăul Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CS Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentPROGRAM CUPA DAVIS România-Zimbabwe, în acest week-end, la Piatra Neamţ
Articolul următorCUPA SATELOR Faza Regională, pe 13 aprilie, la Ruginoasa (Iaşi)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.