Mihai Eminescu omagiat la Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMihai Eminescu omagiat la Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMihai Eminescu omagiat la Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMihai Eminescu omagiat la Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTârgu Neamţ a dedicat trei zile pentru omagierea a 167 de ani de la nașterea marelui poet național Mihai Eminescu.

Pe 14 ianuarie a avut loc o serată literar-muzicală „Dulcea mea doamnă”, program susținut de ATOR Târgu-Neamț, prin preot Filip Marian și prof. Daniela Filip. Spectacolul a avut loc la Casa Memorială „Veronica Micle”.

Duminică, 15 ianuarie, la ora 17:00  la Casa Culturii „Ion Creangă” a avut loc o seară de romanțe și poezie, sub titulatura „Pe lângă plopii fără soț”, program susținut de Gabriela Secheșan și actorul Liviu Pancu.

Luni, 16 ianuarie, la Biblioteca „Ion Creangă” va avea loc un program artistic intitulat „Dor de Eminescu”, cât și vizitarea standului de carte.

„Îmi exprim admirația și recunoștința față de cei care susțin, păstrează și valorifică potențialul cultural al poporului nostru. La Târgu Neamț, sunt organizate periodic evenimente culturale, care ne încântă trăirile și mențin viu sufletul românesc. Mulțumim talentelor locale și actorului Liviu Pancu, pentru programul artistic oferit târgnemțenilor, veniți în număr mare la Casa Culturii”, a declarat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFinal de tur cu CSM Roman pe locul al IV-lea
Articolul următorFOTO Pericol de avalanșă pe Jgheabul Cabanei Dochia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.