0:00

Mihai Crăciun expune la Sestri Art Gallery, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSestri Art Gallery (str. Borzogheanu nr. 4) găzduiește, în această perioadă, o nouă expoziție de pictură și grafică. Aflat la a doua apariție publică din carieră, artistul plastic nemțean Mihai Crăciun propune iubitorilor de artă o gamă cromatică diversă, culorile calde umplând de lumină spațiul tablourilor.

„Avem deosebita plăcere ca la această galerie, care a fost inaugurată în urmă cu 10 ani, să expună un nume nou: Mihai Crăciun. Artistul este un nume mai puțin cunoscut publicului, dar asta nu înseamnă că ceea ce ne propune nu este interesant„, a spus Petru Diaconu, curatorul galeriei.

„E a doua expoziție pe care Mihai Crăciun o face într-o viață de artist ceea ce-i ciudat și până la urmă original în vremurile acestea când toată lumea vrea să se arate. Sigur că poate fi privit acest eveniment și sub aspect artistic și sub aspect psihologic. Un artist care a căutat sau s-a întâmplat să iasă în momentul acesta în fața publicului și asta vorbește despre psihologia lui cumva introvertită. E un artist care tace și face. Sub aspect artistic, ceea ce se întâmplă la Piatra Neamț în galerii, așa ascuns cum a stat până acum și ieșind ca o surpriză, n-aș spune că face concurență, dar face față la ce se ni se propune în mod obișnuit în galeriile de artă„, a declarat criticul de artă Emil Nicolae.

Mihai Crăciun expune la Sestri Art Gallery, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiArtistul plastic Mihai Crăciun nu a avut multe de spus. „Le-am făcut, le-am adus și le-am expus„. „Pictorii pictează, nu vorbesc”, a completat Petru Diaconu. (Ana MOISE)

Articolul precedentAu ars 10 tone de deșeuri într-o casă de „gospodari”
Articolul următorACTUALIZARE LIGA A IV-A: Mai multe rezultate la „masa verde” decât pe teren!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.