METRO: Ziua Micilor Afaceri, pe 11 octombrie 2016, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMETRO Cash & Carry sărbătoreşte Ziua Micilor Afaceri pe data de 11 octombrie. Iniţiativa este valabilă în 25 de ţări.

„În fiecare zi, milioane de antreprenori devotaţi, din întreaga lume aduc dinamism în viețile noastre, prin intermediul ideilor lor unice care vin în întâmpinarea nevoilor noastre. Ei reprezintă motorul social și economic al comunităţilor noastre, furnizând servicii esenţiale și oferind milioane de locuri de muncă oamenilor din întreaga lume. Prin această zi specială, la METRO, dorim să ne exprimăm admiraţia și recunoștința pentru micile afaceri de pretutindeni”, a declarat Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

Ziua Micilor Afaceri aduce în prim-plan o diversitate de promoții, produse și oferte speciale, precum și multe alte surprize. În plus, proprietarii de afaceri vor crea și numeroase activităţi și evenimente inedite.

„Ca lider al comerţului cu ridicata cu autoservire, METRO este mândră să fie asociată cu o zi care aduce proprietarii de afaceri şi clienţii împreună, contribuind, totodată, la promovarea micilor afaceri din întreaga lume”, a adăugat şi Pieter Boone, CEO METRO Cash & Carry.

Platforma dedicată campaniei, disponibilă AICI, conţine toate informaţiile necesare, proprietarii de afaceri înregistraţi putând beneficia gratuit de materiale promoționale puse la dispoziție pentru a-şi sprijini propriile activităţi de marketing. Mai mult, participanţii înscriși vor primi actualizări cu privire la ofertele speciale și  vor beneficia de cooperare din partea partenerilor și furnizorilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedent50 de posturi vacante la Spitalul “Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi
Articolul următorProtestele angajaților din Sănătate încep cu cheltuieli
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.