Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică (ninsori şi polei) pentru toată ţara. Aceasta este valabilă de astăzi, 10 ianuarie până miercuri, 13 ianuarie, la ora 10:00.

Meteorologii prognozează trei zile cu ninsori, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vor fi perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantități, local de peste 15-30 l/mp. Temporar va ninge și se va depune strat de zăpadă, local consistent, iar în sudul Câmpiei Române, Bărăgan și Dobrogea vor fi și intervale cu lapoviță și ploaie și se va forma polei. În a doua parte a săptămânii viitoare, vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Local și temporar va mai ninge”, precizează ANM. Pentru partea de sud a ţării, meteorologii au emis o avertizare COD GALBEN, din aceleaşi motive. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMedicii de familie își vor putea programa pacienții la vaccinare în etapa 2
Articolul următorNeamț: 1.118 cadre medicale vaccinate în prima săptămână. Încă 101 persoane au teste pozitive la coronavirus
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.