0:00

Media de 200 noi infectări COVID 19 în Neamţ se menţine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirecţia de Sănătate Publică Neamţ continuă să prezinte zilnic situația infectărilor cu Covid 19. Aparent plictisitoare și sigur enervante, statisticile se schimbă de la la zi la zi. De exemplu, datele de ieri, 14 februarie relevă faptul că, după săptămâni în care media de infectări era 200 de cazuri pe zi, ea a scăzut brusc, la 52. O explicație ar putea veni de la faptul că a fost un număr mai mic de testări în week-end, dar şi că boala a intrat într-un trend descendent. Astăzi, am revenit la medie, cu 197 noi cazuri.

Chiar și în cazul deceselor se poate consemna, din fericire, un regres, fiind înregistrate doar două.

Strict raportat la rata infectărilor,  municipiul Piatra Neamţ şi comuna Alexandru cel Bun au scăzut cu aproape 6 la mie într-o săptămână. Aceeași scădere se înregistrează și la nivel judeţean, unde scăderea este de la 10 la  7,17 la mia de locuitori.

La nivel naţional, numărul cazurilor noi raportate astăzi este aproape dublu faţă de ieri, 21.885 de noi îmbolnăviri faţă de 12.069, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Foarte multe decese înregistrate în 24 de ore, 195 şi alte 9 dintr-o perioadă anterioară.

Situaţia detaliată pe localităţi, în Neamţ, o puteţi accesa în tabelul de mai jos.

incidenta L 15.02.2022

Angela Croitoru

Articolul precedentFurt din autoturism soluţionat după cinci luni
Articolul următorL1 FC Botoşani a învins ultima clasată şi a urcat pe locul 3
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.