0:00

Poliţiştii de frontieră de la Albiţa au descoperit şi reţinut pentru continuarea cercetărilor miercuri, 16 ianuarie, un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Mazda furată din Italia, descoperită la Albiţa, ZCH NEWS - sursa ta de informații„S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din Republica Moldova, Victor P., în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Mazda, înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Italia, în luna decembrie a anului trecut. Cu privire la aspectele constatate, Victor P. a declarat că a achiziționat autoturismul marca Mazda de la o persoană fizică din Italia, contra sumei de 7.000 euro, și că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu”, precizează ITPF Iaşi, pe portalul propriu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare totală de 25.000 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentHora Unirii la 160 de ani de la Unirea Principatelor Române
Articolul următorCSM Ceahlăul deschide balul amicalelor cu Csikszereda Miercurea Ciuc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.