Jucătoarele de rugby ale Clubului Venus Rifil au dat măsura valorii lor și la ultimele două competiții la care au participat zilele trecute în stațiunea Mamaia (Oval Beach 5) și la București (Cupa Ștefan cel Mare și Sfânt). Ele s-au situat pe primul loc la ambele reuniuni cu precizarea că la competiția de la malul mării au învins adversare mai mari cu 2 sau 3 ani.

”Cu toate acestea, fetele nu s-au descurajat nicio secundă, pentru că deviza lor a fost «Nu contează pe cine avem în fața noastră, ci pe cine avem alătur». Este o diferență foarte mare atunci când joci pe nisip, față de meciurile desfășurate pe iarbă. Pornirea a fost mai grea, dar până la urmă ne-am realizat obiectivul”, a declarat președintele clubului, Eusebiu Popa.

La întrecerile din Capitală, ”mâtzele negre”, cum mai sunt denumite pietrencele, au spulberat echipa Clubului Sportiv Parohial ”Ștefan cel Mare și Sfânt” cu două rezultate foarte mari: 40-0 și 30-0. În încheierea turneului,  ele au fost invitate de organizatori să dispute un meci demonstrativ. S-au împărțit în două echipe, Venus Rifil și Venus Dinamic 92, iar partida s-a încheiat la egalitate.

Jucătoarea de la Venus Rifil, Irina Sălăvăstru, a fost desemnată cea mai tehnică jucătoare la ambele competiții, iar Diana Aparaschivei a fost răsplătită cu titlul de cea mai bună jucătoare în competiția de la București.

”Au fost performanțe obținute cu foarte multă muncă, sacrificiu dus la extrem, pasiune, disciplină și spirit de echipă. Problemele de sănătate nu m-au ocolit nici în ultima perioadă, dar singura mea dorință este să pot merge mai departe. Mulțumesc celor care ne sunt mereu alături: Rifil, Dinamic 92, Temad, TCE 3 Brazi, Cibibon și domnului Kevin Kelly”, a mai spus  Eusebiu Popa.

Lot: Rebeca Loghin (căpitan), Diana Aparaschivei (vicecăpitan), Andreea Petraru, Irina Sălăvăstru, Alexandra Barna, Fabiola Bortă, Beatrice Munteanu, Diana Mîndrilaș, Andreea Iacoboaia, Adelina Stoian, Ana Humă, Iulia Bonteanu, Ilinca Toader, Laura Murariu și Elena Grosu. (Ana MOISE)

Articolul precedentITM Neamţ: Nu toţi patronii dau apă angajaţilor când e caniculă
Articolul următorCum procedezi dacă loveşti un animal sălbatic cu maşina?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.