0:00

”Mâtzele negre” au impresionat la Timișoara, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJucătoarele de rugby ale Clubului Venus Rifil Piatra Neamț (U 12-14 ani) au repurtat un nou succes. Recent, ele s-au situat pe primul loc la cea de-a XV-a ediție a Memorialului ”Cristi Breb” de la Timișoara. Reușita elevelor președintelui Eusebiu Popa este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută în compania a trei echipe similare de băieți de la cluburile ”Antonio Junior” București, ”Războinic Timișorean” Timișoara și Victoria Cumpăna Constanța.

 

”Mâtzele negre” au impresionat la Timișoara, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe lângă trofeul acordat echipei câștigătoare, ”mâtzele negre” au mai fost răsplătite și cu un premiu individual, Alexandra Barna fiind desemnată cea mai tehnică jucătoare a turneului. Organizatorii au rămas impresionați de potențialul de joc al pietrencelor: ”Senzație fetele acestea, o reală încântare să le urmărești! Felicitări tuturor!”.

”Le mulțumim organizatorilor. Pentru mine, cea mai mare surpriză au fost fetele noi care au doar două luni de antrenament: Iulia Bonteanu, Laura Murariu, Adelina Stoian, Elena Grosu și Diana Mândrilaș.  Cele ”vechi” m-au dezamăgit. Este vorba despre Alexandra Barna, chiar dacă a fost declarată cea mai tehnică jucătoare, Fabiola Bortă, Irina Sălăvăstru, Diana Aparaschivei, Rebeca Loghin. Au mai jucat Ana Humă și Alexandra Popa”, a declarat Eusebiu Popa.

Partener oficial: RIFIL SA. Colaboratori: Dinamic 92, Temad , TCE 3 Brazi Cibibon și cetățeanul irlandez Kevin Kelly. (Ana MOISE)

Articolul precedentPompierii au mutat dale de beton și-au decolmatat o rigolă ca să salveze un câine
Articolul următorComunicat presă Asociația DRUMURILE BISTRIȚEI: prelungirea apelurilor de selecție a proiectelor pentru măsurile M1/6B și M3/6A
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.