MĂSTĂCĂNEANU
MĂSTĂCĂNEANU

Prezent la reunirea lotului Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, dar va rămâne în cadrul clubului ca „simplu sfătuitor”. Anunţul vine într-un moment critic pentru formaţia nemţeană înscrisă în liga secundă, dar care până în acest moment nu ştie pe ce buget se va baza în campionatul ce va debuta peste o lună. Cum FC Ceahlăul SA este oficial în insolvenţă, funcţia de preşedinte al CA este mai mult una onorifică, deoarece deciziile sunt luate de administratorul special şi cel juridic numiţi pe perioada insolvenţei.

„Demisionez din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, dar rămân în cadrul clubului ca simplu sfătuitor, ca om ce pot ajuta acest club fie şi cu o simplă părere”, a sunat anunţul făcut, pentru a doua oară în acest an, de Viorel Măstăcăneanu.

“Nu ne mai putem baza pe banii de la CL şi CJ”

MIRONAŞ, MASSONE şi MĂSTĂCĂNEANU
MIRONAŞ, MASSONE şi MĂSTĂCĂNEANU

Directorul Ioan Mironaş, cel care a reprezentat clubul pietrean la întâlnirea de la sediul FRF a cluburilor înscrise în liga secundă, a precizat că, în acest moment, FC Ceahlăul, caută un sponsor pentru finanţarea clubului, deoarece nu se va mai putea baza pe sprijinul autorităţilor locale.

„Domnul Massone caută o persoană care să fie dispusă să investească în club. Nu ştiu care este bugetul clubului, dar ştiu că nu ne mai putem baza pe banii care în trecut erau alocaţi de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, deoarece suntem în procedură de insolvenţă. Obiectivul este promovarea în Liga I, din câte am discutat cu domnul Angelo Massone”, a spus Ioan Mironaş.

Practic, Ioan Mironaş recunoaşte că diriguitorii Ceahlăului nu ştiu până la această oră dacă vor putea duce la bun sfârşit viitoarea ediţie a Ligii a II-a şi riscă să fie retrogradaţi direct în Liga a V-a dacă se vor retrage pe parcursul întrecerii, conform avertismentului dat cluburilor de preşedintele Răzvan Burleanu. Plus că obiectivul promovării poate fi atins cu un buget care să permită transferuri de jucători capabili să ducă la îndeplinire un asemenea ţel, nicidecum cu fotbalişti care au de primit drepturi salariale de la clubul pietrean, iar Ioan Mironaş ştie foarte bine acest aspect, fiind unul din cei mai vechi directori din fotbalul românesc. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentDouă femei încarcerate, după un accident la Bodeşti
Articolul următorCANICULĂ și DISCONFORT TERMIC! Reguli pentru evitarea efectelor dăunătoare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.