0:00

MASSONE DEZLĂNŢUIT: “Domnul Hagi mi-a furat un meci!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAngelo Massone, acţionarul majoritar al Ceahlăului a continuat şirul acuzelor la adresa lui Gheorghe Hagi, a conducătorilor fotbalului românesc şi chiar a conducătorilor României, după meciul pierdut duminică de FC Ceahlăul, cu scorul de 1-2, în faţa Viitorului Constanţa, care condamnă, practic, la retrogradare echipa pietreană.

„Asta e România voastră?”

“Poporul român e un popor mare, sunt mulţi oameni care lucrează bine, fotbalul e pasiunea tuturor, dar oamenii nu merită acest fotbal trucat. Sper ca toată lumea să se supere şi sper ca cei ce iubesc fotbalul să se trezească şi să ia atitudine împotriva acestui sistem organizat care truchează meciuri şi să facă curăţenie. Astăzi a fost un lucru foarte urât pentru cei ce iubesc fotbalul, pentru copii, pentru toţi iubitorii fotbalului de toate vârstele, toţi microbiştii. Eu mă uit în ochii tuturor celor care conduc fotbalul românesc şi le spun: schimbaţi fotbalul românesc, pentru că aveţi stadioane goale, aveţi mulţi tineri talentaţi şi acest fotbal trebuie schimbat. Nu vorbim aici doar de Ceahlăul, pentru că noi muncim, dăm tot ce putem, vorbim despre un întreg sistem. Nu se poate ca echipe în insolvenţă să dea salarii de 15.000 de euro, pe care nici măcar nu-i au. Domnul Hagi, care este o legendă a fotbalului, şi-a permis, după ce mi-a furat un meci, să-mi ureze: Bine ai venit în România! Tot poporul român trebuie să se ruşineze de afirmaţia lui Hagi. Asta e România voastră? Aceasta e ţara fotbalului care a ajuns în halul acesta? Un jucător-legendă al Barcelonei mi-a spus: „Bine ai venit în România!”, după scandalul de astăzi. Sunteţi un popor bun, un popor muncitor şi vă spun să schimbaţi totul. Nu numai fotbalul, totul! Faceţi curăţenie peste tot!”, a tunat Angelo Massone la conferinţa de presă de după jocul de la Piatra Neamţ.

MASSONE DEZLĂNŢUIT: “Domnul Hagi mi-a furat un meci!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Echipa aliniată de FC Ceahlăul la meciul de duminică

„Nu o să lăsăm hoţii să câştige”

„Voi, jurnaliştilor, cum v-aţi simţit când aţi văzut cum se dau penalty-urile în favoarea echipei Viitorul Constanţa şi voi munciţi din greu? Vă spun că m-am ruşinat pentru voi, astăzi. În şapte meciuri arbitrii nu ne-au acordat decât un singur penalty din zece, iar duminică au dat două penalty-uri unei echipe care, dacă juca 10 ani cu noi, nu ne marca niciun gol. Dacă eram la Piatra Neamţ din luna august, eram deja la 30 de puncte, nu aveam emoţii la mijlocul clasamentului. O să luptăm în continuare. Nu o să lăsăm hoţii să câştige. Vrem să batem aceşti hoţi. Vrem să vă ajutăm să schimbaţi acest fotbal. Treziţi-vă, pentru că stadioanele sunt goale, iar tinerii talentaţi. Câţiva încearcă să facă şmecherii pentru propriul lor interes, dar îi ştiu pe toţi şi timpul îmi va da dreptate”, a mai spus Massone.

„Arbitrul a judecat diferit”

MASSONE DEZLĂNŢUIT: “Domnul Hagi mi-a furat un meci!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Ze Maria

„Arbitrul a judecat diferit două faze asemănătoare, la o fază a dat penalty pentru oaspeţi, la una, nu, când trebuia să ne dea nouă penalty-ul, dar eu nu pot judeca arbitrii. Domnul Massone a spus tot ce gândim toţi din staff despre fotbalul din această ţară. Ceea ce pot să vă spun că este foarte dur când văd jucătorii plângând, mai ales pentru că au pierdut pentru greşelile altora. Aţi văzut o echipă care luptă şi este foarte dureros să pierzi în asemenea condiţii, să-ţi vezi jucătorii cu ochii în lacrimi salutând publicul. Trebuie să mergem înainte, pentru că mai avem un meci greu joi, pe care trebuie să-l câştigăm. Băieţii vor să dea totul, să joace la intesitate maximă şi asta mă face onorat şi orgolios”, a spus, la rândul lui, Ze Maria, antrenorul principal al Ceahlăului.

Pietrenii vor juca joi, 9 aprilie, în deplasare, cu FC Braşov, meciul programat în etapa a 25-a din Liga I. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentNEAMŢ: Ambulanţă pentru un june de 14 ani în comă alcoolică!
Articolul următorSUCEAVA: Accident la Mălini
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dupa mult timp apara cineva si amarata asta de echipa Ceahlaul. Bravo italianului! Daca faceau asa si fostii mari conducatori poate alta era soarta echipei.

Comentariile sunt închise.