accident masina rasturnata 02Poliţiştii de la Secţia Borleşti au avut o surpriză, în seara de 21 decembrie, după ce-au fost anunţaţi că la Cândeşti a avut loc un accident rutier, s-au dus la faţa locului şi au găsit o maşină zdrobită, dar nici urmă de răniţi.

„Autoturismul, marca VW Golf, se afla în afara părții carosabile avariat în urma impactului cu un podeț de beton și un stâlp E.ON”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „La locul evenimentului nu au fost găsiți ocupanții autovehiculului implicat în eveniment, iar pe parcursul cercetărilor la Postul de Poliție Cândești s-a prezentat o tânără, de 30 de ani, din Piatra Neamt care a declarat, în scris, că ea a condus autoturismul în momentul producerii accidentului”.

Din cercetările făcute de poliţişti a rezultat însă că un tânăr, de 25 de ani, din Rediu s-a aflat la volan, iar în momentul în care a fost găsit şi testat s-a dovedit că băuse înainte de accident şi de aceea a fugit. În autoturism au mai fost doi tineri din Cândeşti, iar unul dintre ei a fost rănit. Şoferul va fi cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, iar tânăra de 30 de ani, care a încercat să-l scape, pentru fals în declarații. (C. MIRCEA)