accident noaptea 02Un bărbat, de 35 de ani, din Târgu Ocna, a răsturnat maşina pe care o conducea, luni, 28 decembrie, în albia râului Trotuş.

Potrivit Poliţiei Bacău, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul a două persoane, între care şi un copil de 11 ani.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că şoferul, într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul spre dreapta, a trecut peste parapetul metalic de pe marginea drumului şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproximativ 8 metri, spre albia râului Trotuş”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Bacău.

În urma evenimentului rutier, o persoană de 62 de ani, pasageră în autoturism a decedat. Conducătorul auto și o minoră de 11 ani, de asemenea pasageră în autoturism, au fost transportați la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale. Ulterior, s-a înregistrat decesul fetiţei.

Conducătorul auto a rămas internat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (ZCH NEWS)