pietricica turism

Actualizare: Poliţiştii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 29 de ani din localitate, iar ca pasageri erau doi prieteni de-ai acestuia, cu vârste de 31, respectiv, 32 de ani. Toţi au fost transportaţi la spital, unde au fost diagnosticaţi cu traumatisme uşoare şi contuzii. Medicii le-au recoltat probe biologice pentru a stabili dacă se aflau doar sub influenţa alcoolului sau şi a altor substanţe, având în vedere că toţi aveau un comportament ciudat. Niciunul dintre cei 3 n-a avut leziuni atât de importante încât să fie internat. Cel mai probabil, şoferul va fi tras la răspundere penală dacă se va dovedi că era băut sau drogat.

Un accident similar s-a petrecut astăzi dimineaţă, 5 august, la Girov, unde un autoturism s-a răsturnat. Ocupanţii au ieşit singuri din maşină, erau teferi, iar şoferul a fost testat şi s-a constatat că nu consumase alcool.

Știre inițială: În noaptea dintre 4 spre 5 august un autoturism s-a răsturnat pe cupolă, la Pângăraţi, după ce şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei. Apelul la 112 indica 3 răniţi, inclusiv un posibil încarcerat. Echipele de intervenţie s-au plecat spre locul accidentului. Vom reveni cu detalii.