ACTUALIZARE: Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut exact în acealeaşi împrejurări ca accidentul din ziua de 28 martie, din aceeaşi localitate.
“Un bărbat de 50 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcția Bicaz spre Lacul Roșu, iar în localitatea Tașca, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Suceava a încercat să evite coliziunea și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Deţi inilial au refuzat transportul la spital, până la urmă răniţii au fost duşi la UPU pentru a primi îngrijiri medicale. Este vorba despre şoferul în vârstă de 43 de ani, despre cei doi copii şi despre un tânăr de 27 de ani, din Piatra-Neamț, care era şi el pasager în autoturism. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Trei persoane au fost implicate într-un accident petrecut cu puțin timp în urmă, astăzi, 31 martie, în localitatea Neagra, comuna Tașca, unde o mașină s-a răsturnat.

În autoturism se aflau 3 persoane – un bărbat şi doi copii, cu vârste de 9 şi 13 ani -, care au refuzat să fie transportaţi la spital. Urmează ca poliţiştii să stabilească în ce condiţii a pierdut bărbatul controlul asupra direcţiei autoturismului.

 

 

Articolul precedentLIGA ELITELOR Juniorii de la CSM Ceahlăul, dueluri dificile cu FCSB
Articolul următorA băut gratis şi a distrus localul, face 4 ani de puşcărie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.