0:00

Mașină „plantată” în gard! Rezultat: o victimă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații* La data de 31.05.2015, în jurul orei 20.50, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc din comuna Şendriceni, C.G. de 27 ani, din comuna Șendriceni, judeţul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers (pe fondul neadaptării vitezei de deplasarea la condițiile de drum), împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul, izbindu-se într-un gard. În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 24 de ani, pasageră în autovehicul. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

* La data de 01.06.a.c., în jurul orei 08.00, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 29A, în comuna Şendriceni, T.I. de 48 ani, din municipiul Dorohoi, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni uşoare. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

* La data de 01.06.2015, în jurul orei 02.25, M.F. de 31 ani, din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Sfântul Ioan Românul din municipiul Dorohoi. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.10, L.O. de 32 ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 62, în comuna Mihai Eminescu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi bărbaţi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (Compartimentul de Relații Publice al IPJ Botoșani)

Articolul precedentCopiii, sărbătoriţi de poliţişti! GALERIE FOTO
Articolul următorZilele Bibliotecii „Kirileanu” – program 3 iunie 2015
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.