0:00

Maşină oprită cu focuri de armă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUrmărire ca-n filme și focuri de armă trase de polițiștii rutieri suceveni după o mașină al cărei șofer n-a oprit.

Incidentul s-a petrecut la un control în trafic pe DN 2E, la Poieni Solca, de ieri după-amiază. Echipajul a observat autoturismul fără plăcuţă de înmatriculare. La semnalul poliţiştilor pentru a trage pe dreapta, şoferul, în loc să oprească, a mărit viteza, încercând să scape cu fuga. După ce a chemat întăriri, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii, cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Șoferul autoturismului suspect a accelerat, punând în pericol ceilalţi participanţi la trafic.

Când au ajuns într-o zonă fără trafic, unul dintre poliţişti a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă nici atunci cei urmăriţi nu au oprit. La ieșirea din comuna Botoșana, autoturismul a intrat pe un câmp, cei doi tineri din interior încercând să se facă astfel pierduţi.

Atunci, poliţiştii au tras asupra pneurilor spate și autoturismul s-a oprit într-un șanț, la limita dintre comuna Botoşana și orașul Cajvana. Cei doi tineri au ieşit din maşină şi au început să fugă pe un deal, dinspre orașul Cajvana. Acolo poliţiştii i-au ajuns din urmă, i-au imobilizat și i-au condus la sediul poliţiei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie și este proprietatea şoferului, de 22 de ani, din comuna Iaslovăț, potrivit comisarului şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. În schimb, tânărul nu avea asigurare auto, așa că s-a ales cu o amendă.

Angela Croitoru

Articolul precedentL1 FC Botoşani învinge Gaz Metan şi urcă pe locul 4
Articolul următorGateriști din Bicaz și Roznov amendați cu 18.000 de lei