Maşină furată din Neptun vândută în Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn autoturism furat din staţiunea Neptun a fost găsit de poliţişti în parcarea unui hotel din Piatra Neamţ. Potrivit informaţiilor IPJ Constanţa, maşina a fost furată vineri, 6 august, din staţiunea Neptun de către doi bărbaţi de 40 şi 44 de ani. Aceştia l-au predat către un al treilea, de 31 de ani care l-a vândut.

Miercuri, 18 august, polițiști Serviciului de Investigații Criminale Constanţa i-au identificat pe cei trei bărbați din Constanţa bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și înșelăciune.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 31 de ani ar fi vândut autoturismul persoanei vătămate, fără ca acesta să aibă calitatea de proprietar al vehiculului. În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă“, a precizat subinspector Mihaela Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista: „Peste 5 milioane de lei pentru programul pentru şcoli în anul şcolar 2021-2022!”
Articolul următorProiect pilot: Piața Mărăței – piață de desfacere pentru producătorii locali
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.