garajUn bătrân de 80 de ani a rămas fără autoturismul personal, după ce l-a parcat în garaj, dar a lăsat cheile în contact şi portierele neasigurate. În dimineaţa de 22 iulie, când a găsit garajul gol, omul a depus plângere la Poliţia oraşului Siret, Suceava.

„În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, autoturismul a fost găsit abandonat pe strada 28 noiembrie din localitate, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 21 ani, din comuna Bălcăuți, ce nu posedă permis de conducere”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, ce va fi soluționat procedural”.  

Tot în ziua de 22 iulie, poliţiştii din Mălini au fost sesizaţi de o localnică de 64 ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din garajul locuinţei o bicicletă. De data asta hoţul era un bărbat de 44 de ani din localitate, care a fost prins plimbându-se cu bicicleta femeii.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să-şi ia măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Este indicată asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a caselor şi anexelor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIonel Arsene, președinte PSD Neamț: Liviu Dragnea are experienţa şi autoritatea necesare pentru a asigura stabilitatea şi echilibrul în cadrul PSD
Articolul următorDoi tineri de 18 ani, răniţi în accident
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.