0:00

Maşină furată din Bacău şi vândută în Neamţ cu 700 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei persoane, bănuite că au furat o maşină din Bacău şi au vândut-o în judeţul Neamţ, au fost reţinute de poliţişti, luni, 5 septembrie, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei (IPJ) Bacău.

„Din cercetările polițiștilor a rezultat că, în noaptea de 30/31 august, cei trei, de 17, 19 și 41 de ani, din orașul Buhuşi, s-au deplasat în municipiul Bacău. În jurul orei 3:30, în timp ce se aflau pe strada Gării, au observat un autoturism parcat, care avea geamurile coborâte şi cheile în contact. Cei trei au profitat de această situație și au sustras autoturismul, după care s-au deplasat în orașul Buhuși. A doua zi, bărbatul de 41 de ani a vândut autoturismul într-o comună din județul Neamț, pentru suma de 700 de lei”, potrivit sursei citate.

Cei trei vor fi prezentaţi Parchetului Bacău cu propunere de arestare preventivă. Se continuă cercetările „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDe pe schele, direct pe patul de spital
Articolul următorSuspect ”scăpat” de polițiști, anchetă internă la IPJ Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.