pietricica turism

 

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

O mașină de serviciu de la Postul de poliție Bâra a eșuat într-un șanț, la Sagna, astăzi, 10 ianuarie. Incidentul s-a petrecut în condițiile în care agentul care se afla la volan s-a apropiat prea mult de marginea drumului, imediat după o curbă. Mașina a alunecat ”artistic” și numai norocul a făcut să se oprească la timp.

S-a aplicat procedura standard, agentul de poliție a fost testat, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat comisarul șef Paul Tablan, șeful Poliției Neamț. ”Autoturismul este model vechi și, din fericire,n-a suferit avarii. A fost scos din șanț, cu ajutorul unui utilaj”.

Mașina este atât de veche încât dacă s-ar fi răsturnat pe cupolă și s-ar fi distrus rampa luminoasă, pagubele ar fi fost mai mari pentru rampă decât pentru autoturismul în sine. Chiar dacă la examinarea vizuală pare să nu aibă niciun fel de probleme, opricum se va face o constatare tehnică. În cazul în care autoturismul ar fi fost avariat și s-ar fi dovedit că asta s-a întâmplat din vina polițistului care-l conducea, agentul ar fi trebuit să suporte reparațiile din propriul buzunar.

C.M.