Poliţia Rutieră a continuat, şi în 2019, tradiţia oferirii de mărţişoare şoferiţelor în ziua de 1 martie. Dintre cele 6 judeţe ale Regiunii Nord-Est, doar IPJ Bacău şi IPJ Iaşi au oferit şi informaţii şi fotografii de la aceste acţiuni.

BACĂU

Mărţişoare de la poliţiştii rutieri din Bacău şi Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii rutieri au colaborat cu reprezentanți ai Registrului Auto Român şi ai Generali Asigurări. „Au fost oferite mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic. Acţiunea s-a desfăşurat în zona centrală a municipiului Bacău şi pe strada Ştefan cel Mare”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

IAŞI

Mărţişoare de la poliţiştii rutieri din Bacău şi Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞi în capitala Moldovei, poliţiştii rutieri au oferit flori și mărţişoare participantelor la trafic. Acţiunea s-a derulat în zona centrală a municipiului Iași. „Participantele la trafic s-au arătat încântate de gestul poliţiştilor”, se menţionează în comunicatul de presă al IPJ Iaşi. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Bacău, IPJ Iaşi)

Articolul precedentMinistrul Transporturilor: Drumul Piatra Neamț-Bacău va fi cu totul nou, de la zero, cu fonduri nerambursabile
Articolul următorMăsuri pe jumătate în cazul parcărilor de la Școala Gimnazială Nicu Albu Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.