0:00

Marin Barbu ”Every day in hollyday”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Tehnicianul Marin Barbu și-a reziliat marți contractul cu FC Ceahlăul, prilej cu care a spus că i s-a împlinit un vis: de a fi ”every day in holliday”, adică ”în fiecare zi, în vacanță”. Înainte de a părăsi Ceahlăul, Marin Barbu a părut dezamăgit de atitudinea jucătorilor, dar și de faptul că nimeni nu a încercat să-l întoarcă din drum, neprecizând, însă, cine sau ce ar fi putut să-l determine să mai rămână în curtea echipei pietrene. ”Semnez imediat rezilierea contractului cu dl Măstăcăneanu. Nu cred că aș mai fi așteptat să mai rămân”.

Magiun a precizat că în vară a cerut conducerii administrative să-i aducă jucători capabili să joace în Liga I și, cum cererea nu i-a fost îndeplinită, a sperat că va face treabă cu tinerii de la echipa a doua. ”M-am înșelat, iar pe viitor, dacă voi mai antrena, voi accepta un contract cu echipă de ligă secundă și voi fi atent cu cine voi porni la drum”, a spus Marin Barbu, adăugând că nici măcar bugetul pe 2014-2015 nu l-a știut. Prezent în sediu, Viorel Măstăcăneanu nu a venit, totuși, la conferința de presă, așa că Magiun și-a încheiat mandatul exact precum cum l-a început: singur în fața ziariștilor. (Cristi SOROCEANU)

Articolul precedentPe Cuiejdi curge nesimțirea
Articolul următor”Magiun” compară generațiile de fotbaliști ai Ceahlăului

1 COMENTARIU

  1. Gogosi Magiun draga, ai stiut cu ce pleci la drum,dar ai fost blat cu conducerea. Ti-ai spus ca :se poate intampla o minune,ca orcum timpul trece leafa merge,si orcum cazi de pe o martoaga de liga 1…. Asa ca nu ne mai imbrobodi,orcum esti un antrenor trecut,cu metode invechite, nu mai ai ce arata…PA

Comentariile sunt închise.