reclama autocenter

Vestea ca a castigat marele premiu la concursul organizat de ziarul nostru a facut-o pe Maria Petrescu, (64 ani) din Piatra Neamt, sa exclame: „Asta-i mana cereasca! Dumnezeu sa va binecuvinteze!”. Aflată în verva pregătirilor pentru Paşti, doamna Petrescu s-a scuzat că nu poate fi o gazdă primitoare, fiind preocupată cu frământatul cozonacilor. Dar ne-a mulţumit din suflet pentru că i-am făcut întreaga familie fericită.

„Am două fete şi două nepoţele. Fiica mea care s-a stabilit la Bucureşti are doi copii, de 11 şi 2 ani. Cealaltă locuieşte cu noi. Cu toţii suntem foarte fericiţi că ziarul pe care-l cumpărăm şi citim zilnic ne-a adus atâta bucurie în Săptămâna Mare. O mie cinci sute de lei sunt bani mulţi, mai ales pentru doi pensionari ca noi, care-şi dau mare parte din bani pe medicamente… Ceahlăul nu ne lipseşte niciodată din casă. Nu ne-am abonat pentru că soţul meu are această plăcere, să meargă la chioşc în fiecare dimineaţă. Iar până urcă în casă deja ştie titlurile, îmi spune ce l-a impresionat din toate informaţiile publicate. Pe noi ne interesează foarte mult ştirile din domeniul cultural, dar vrem să fim la zi şi cu ceea ce se întâmplă în judeţ. Iar la dumneavoastră în ziar găsim informaţii diversificate, care ne ajută să înţelegem în ce mediu trăim”, ne-a spus Maria Petrescu, frământând aluatul pentru cozonaci.

Fiecare dintre câştigătorii concursului organizat de ziarul Ceahlaul care au intrat ieri în posesia  şi-a exprimat aprecierea pentru ziarul nostru şi speră ca şi pe mai departe să fie corect informaţi despre ceea ce se întâmplă în urbea noastră.

În continuare, astăzi (și, eventual, după Paști) așteptăm la redacție pe ceilalți câștigători din lista de 45 (vezi pag 2) care nu și-au ridicat premiile.

Articolul precedentMartiri ai temniţelor comuniste: Arsenie Papacioc şi „sursele” din celule
Articolul următorPrefectul, cu ochii pe demiterea vice-lui Ignat

1 COMENTARIU

Comments are closed.