Romașcanii au posibilitatea de a-l avea în orașul lor pe marele actor Marcel Iureș, dacă urmează recomandarea Primăriei Roman de a apăsa ”click” pe sondajul pe care îl face instituția. Pe principiul ”mai multe click-uri, mai multe șanse” de a-l avea pe dl. Iureș live, la ei acasă, oficialii primăriei le explică romașcanilor sondajul de opinie: ”Dorim să ştim care este părerea dvs. cu privire la oportunitatea cheltuirii de bani din bugetul local pentru organizarea, la Roman, a unei proiecţii a filmului «Octav», care îl are în prim-plan pe actorul Marcel Iureş şi este regizat de Serge Ioan Celebidachi, Romanul fiind oraşul naşterii tatălui regizorului”.

FOTO: rogerebert.com

Propunerea a venit, adaugă cei de la primărie, din partea Adelei Vrînceanu Celibidachi, producătorul filmului, care a invitat Primăria municipiului Roman ca partener în acest proiect. Dacă romașcanii vor da multe click-uri aprobatoare, proiecția va avea loc, iar la eveniment ar urma să participe nu doar actorul Marcel Iureș, ci și alți colegi pe care acesta i-a avut alături în peliculă, actori, membri ai echipei de regie și ai celei de producție.

În urma discuţiilor preliminare, organizatorii au solicitat suportarea costurilor din bugetul local privind deplasarea şi cazarea echipei care va fi prezentă la Roman. Vă rugăm să vă exprimaţi opinia cu privire la oportunitatea cheltuirii de bani din bugetul local pentru acest eveniment participând la sondaj (click pe imagine). Decizia finală aparţine cetăţenilor municipiului Roman”, susțin cei de la Primăria Roman. (D.O.)

 

Articolul precedentTinerețe și efervescență pe scena Vacanțelor Muzicale
Articolul următorDoi hoți au furat o rulotă și au spart o casă de vacanță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.