Mara Calista, deputat PNL: „PNL sprijină, prin măsuri concrete, tinere familii”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAjutor financiar pentru tinerii părinți! Se alocă voucherele în valoare de 2.000 lei pentru a putea achiziționa produse de îngrijire pentru nou – născuți.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a efectuat astăzi plățile aferente trusourilor pentru nou – născuți pentru un număr total de aproximativ 10.000 beneficiari cupluri mamă – copil din toată țara, sumele urmând a fi virate pe cardurile beneficiarilor în cursul zilelor viitoare.

Mamele cu copii nou-născuți din categorii defavorizate primesc acest sprijin în valoare de 2.000 lei pentru trusouri, în primele 3 luni de la nașterea copiilor.

În perioada 2024 – 2027, tichetele sociale destinate mamelor cu nou născuți vor fi finanțate prin Programul Incluziune și Demnitate Socială. Valoarea tichetului va fi în continuare de 2000 de lei și se va acorda într-o tranșă unică pentru fiecare nou-născut, pe o perioadă de 4 ani (2024-2027).

PNL sprijină, prin măsuri concrete, tinere familii.

Mara Calista, deputat PNL

Articolul precedent3 ponturi despre cum să te pregătești adecvat pentru o călătorie cu animalul de companie
Articolul următorMinistrul Educației despre amânarea examenelor naționale și greva generală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.