0:00

Mara Calista, deputat PNL: „Ne luptăm să eradicăm discriminarea, violența de gen și acele comportamente care degradează condiția și spiritul uman”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNe dorim o societate în care drepturile omului să fie respectate, să existe egalitate de gen, șanse egale pentru fiecare pentru a se dezvolta. Totodată, ne luptăm să eradicăm discriminarea, violența de gen și acele comportamente care degradează condiția și spiritul uman. Iar pentru asta pregătim cele mai bune legi, iar sursa de inspirație o găsim și prin dialog și schimb de bune practici.
Îi mulțumesc E.S. Dna. María Pía BUSTA DÍAZ, Ambasadorul Republicii Chile în România, pentru organizarea conferinței ”Equal Opportunities for Women and Men: Legislation and Best Practices in Romania and Latin America” la care am participat alături de colegii parlamentari de la Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi. Am avut un dialog fructuos și am încredere că vom avea o țară în care cota de gen va fi o normalitate, nu o excepție.
Mai mult chiar, ca modele de femei de succes aș vrea să o menționez pe Isabel Allende, scriitoarea chiliano-americană, care militează pentru drepturile noastre, inclusiv cu cartea ”Ce vrem noi, femeile?” În mare: Să fim respectate și tratate egal.
Mara Calista, deputat PNL
Articolul precedentȘtire actualizată. Drum blocat la ieșirea din Bicaz Chei spre Harghita: un brad a căzut pe șosea
Articolul următorO femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de trenul Regio Târgu-Neamț – Pașcani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.