suceava adrian florescuMinisterul Apărării Naţionale (MApN) se mândreşte, pe pagina proprie de Facebook, cu un absolvent al Colegiului Național Militar “Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, care a obținut media 10 la Bacalaureat.

Adrian Florescu este, de altfel, un performer, fiind o prezenţă notabilă, în ultimii doi ani, la Olimpiada Naţională de Matematică şi la alte concursuri de profil.

“Felicitări, Adrian! Ne mândrim cu tine!”, se menţionează în postarea de Facebook.

De pe pagina oficială a unităţii de învăţământ mai aflăm că, în anul şcolar 2014-2015, Adrian Florescu, atunci elev în clasa a XI-a, a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Naţională de Matematică, îndrumat fiind de prof. Iuliana Şalar.

În acelaşi an, a mai obţinut locul I la Concursul interjudeţean „Memorialul Vasile Polesciuc”, premiul al II-lea la Concursul interjudeţean “Memorialul Ştefan Dârţu” şi menţiune la Concursul interjudeţean “Matematica, de drag”.

Şi în anul şcolar 2013-2014, Adrian Florescu a obţinut tot o medalie de bronz la Olimpiada Naţională de Matematică, dar şi menţiuni la concursurile “Matematica, de drag” şi “Dimitrie Pompeiu” şi un loc 3 la Concursul „Memorialul Vasile Polesciuc”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)