0:00

Actualizare: Ionel Arsene a fost dat în urmărire națională:

FOTO. Mandatul de executare a închisorii pentru Ionel Arsene, în mâinile polițiștilor nemțeni, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO. Mandatul de executare a închisorii pentru Ionel Arsene, în mâinile polițiștilor nemțeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițială: Poliția Neamț a primit pe 10 martie 2023, în jurul orei 18:00, mandatul de executare a pedepsei de 6 ani și 8 luni de închisoare, emis de Curtea de Apel Brașov, pe numele președintelului Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene (amănunte aici ). Acum oamenii legii trebuie să se prezinte la locuința din Târgu Neamț a lui Arsene, pentru a-l escorta la penitenciar, însă rămâne de văzut dacă acesta va fi găsit acasă, sau nu (foto mesagerulneamt.ro).

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 51 de ani. Cel în cauză este condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, sentință rămasă definitivă prin decizia Curții de Apel Brașov. La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză”, anunță Poliția Neamț.

(G. S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Ionel Arsene condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare. Decizia este definitivă
Articolul următorMercurial: 100 de euro pentru bunăvoința unui polițist la proba practică pentru permis