0:00

Managerii subordonați CJ la evaluare, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Începând de astăzi, directorii instituțiilor de cultură patronate de Consiliul Județean Neamț vor fi evaluați de o comisie de specialitate, potrivit legii și prin dispoziția președintelui CJ Neamț. Primii pe listă sunt directorii de la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu”, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și Teatrul Tineretului. Fiecăruia i se vor evalua performanțele la un an de la semnarea contractului de management.

Astfel, președintele celor 3 comisii de evaluare va fi Emilia Arcan, vicepreședinte al CJ Neamț, iar membrii comisiilor vor fi Daniela Soroceanu, secretar al județului și câte un manager al instituțiilor similare din județele Iași și Vaslui. Managerul Compelexului Muzeal Județean, Gheorghe Dumitroaia nu va fi evaluat, pentru că se află în concediu medical de când consilierii județeni au votat pensionarea acestuia deși contractul de management îi expiră în mai  2016.

”Deocamdată se analizează situația managerului de la Complexul Muzeal Județean urmând să se ia o decizie. De asemenea, potrivit legii, vor fi evaluați și directorii sau managerii celorlalte instituții de interes public județean: Drupo, Troleibuzul, Apa Serv”, a declarat Emilia Arcan, vicepreședinte al CJ Neamț și președinte al comisiilor de evaluare. (I.C.)

Articolul precedentPianul călător dus de Horia Mihail la New York
Articolul următorFabrica de airbaguri de la Roman se inaugurează