0:00

După ce mama, fiica şi nepoţii, din Ucraina, răniţi într-un accident din judeţul Iaşi, au fost aduşi la Spitalul din Roman (AICI), o altă familie din aceeaşi ţară a fost implicată într-un accident pe drumul morţii, DN2-E85, lângă Tupilaţi, tot astăzi, 2 noiembrie.

Mamă şi fiică din Ucraina rănite într-un accident, pe drumul morţii, lângă Tupilaţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe această dată este vorba despre o femeie de 37 de ani şi mama acesteia, de 60 de ani. Prima conducea autoturismul, care a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu maşina condusă de un bărbat din Braşov. Cea de-a doua, era pasagerul din dreapta.

Mamă şi fiică din Ucraina rănite într-un accident, pe drumul morţii, lângă Tupilaţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAmândouă femeile au suferit mai multe traumatisme fiind transportate la o unitate medicală. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a afla în ce condiţii maşina în care se aflau cele două femei a intrat pe contrasens. (Angela Croitoru)

Articolul precedentPatru ucraineni, dintre care doi copii, duşi la Spitalul Roman, după un accident
Articolul următorNoi medicamente compensate și gratuite accesibile din decembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.