0:00

Mai multe bilete de tratament balnear disponibile în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCasa Județeană de Pensii Neamț a primit alocarea pentru cea de-a opta serie de bilete de tratament balnear, aceasta fiind cea mai generoasă de până acum, 170 de bilete. Beneficiarii trebuie să știe că data de intrare în stațiuni este în perioada 10 – 13 iunie. Nemțenii care au optat pentru această perioadă își vor trata afecțiunile în stațiunile Amara, Căciulata, Călimănești, Covasna, Buziaș, Bălțătești, Eforie Nord, Felix, Herculane, Govora, Lacul Sărat, Mangalia, 1Mai-Oradea, Nicolina, Olănești, Pucioasa, Sovata, Saturn, Sarata Monteoru, Târgu Ocna, Tușnad și Vatra Dornei.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț și Roman și pe pagina de internet a instituției. Acolo sunt afișate și cererile neaprobate care au intrat in verificare pentru acesta serie, conform opțiunilor exprimate de solicitanți.

Reamintim ca ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8:30-13:00. Informații privind modul de acordare al biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic la numărul de telefon 0233211353 sau la adresa de e-mail: [email protected]”, anunță CJP Neamț.

Cererea de bilete de tratament este cu mult mai mare decât alocarea, astfel că la acest moment sunt înregistrate 4537 de solicitări pentru acordarea unui bilet de tratament balnear pentru anul în curs, fiind valorificate 448 bilete.

(G. S.)

Articolul precedentMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Particip la lucrările Comisiei Afaceri Politice și Democrație”
Articolul următorServicii medicale pentru persoanele neasigurate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.