Începând de duminică 15 iulie, timp de o săptămână, îl puteţi vedea şi asculta pe marele maestru Nelu Ploieșteanu și taraful său, la Pensiunea ”Casa Afetelor”, din Piprig.

Celebrul lăutar nu va cânta pentru prima dată la Pensiunea ”Casa Afetelor”. Și vara trecută, tot în iulie, acesta și-a încântat publicul pe frumoasa terasă a pensiunii din Pipirig.

”Casa Afetelor”, renumită nu numai pentru calitatea şi gustul pizzei la cuptor cu lemne, ci şi pentru ospitalitatea gazdelor şi farmecul locului, l-a impresionat pe maestrul Nelu Ploieşteanu, care, cu prilejul ultimei sale vizite la pensiune, mărturisea: ”Am fost onorat să fiu aici la Pipirig, la invitaţia familiei Afetelor. O zonă minunată şi cu oameni deosebiţi! Voi pleca de aici cu impresii şi amintiri foarte frumoase, mai ales despre domnul Ionel Afetelor, care mă copleşeşte cu atenţia şi grija sa. Şi el, şi doamna Dana sunt nişte oameni generoşi și ospitalieri. Cred că şi de aceea au aşa de mulţi client şi aşa o imagine bună”.

Cei doi administratori ai pensiunii, Dana şi Ionel Afetelor, vă așteaptă să petreceţi clipe deosebite în compania muzicii lăutărești de calitate.

Rezervări se pot face la telefon 0744 209 122. (C.T. STURZU)