0:00

O veste extrem de importantă pentru membrii PSD, din Piatra Neamţ, judeţul Neamţ şi de aiurea a venit, pe canale electronice, la fix ora 21.43: PSD Piatra Neamţ are preşedinte nou desemnat, după demisia Aureliei Simionică şi a celor care i-au făcut parte din echipă, de la Ioan Fiterău până la consilierii locali Silvia Baidan şi Neculai Timaru (apropo, soarta acestora în CL Piatra Neamţ încă rămâne incertă, PSD nu le-a revendicat mandatele din legislativul municipal).

Luminiţa Vîrlan, preşedintele de ora 22 al PSD Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNoul preşedinte al PSD Piatra Neamţ este o doamnă de mare valoare şi cu multă notorietate, în general favorabilă, acumulată încă din vremea când era inspector şcolar general, apoi director al Colegiului Naţional „Petru Rareş” şi, poate, un pic de pe când candida la Senatul României: Luminiţa Vîrlan.

Comunicatul oficial al desemnării a venit via filiala PSD Neamţ şi îl redăm aşa cum l-am primit:

BPJ PSD Neamț a desemnat-o președinte interimar al PSD Piatra Neamț pe doamna Luminița Vîrlan

Biroul Politic Judeţean al PSD Neamţ a decis să o desemneze în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Piatra Neamţ pe doamna Luminiţa Georgeta Vîrlan. Avem încredere că sub coordonarea doamnei Vîrlan, PSD Piatra Neamţ va reuşi să confirme statutul organizaţiei social-democrate de principală forţă politică a municipiului Piatra Neamţ şi să dea viitorul primar al pietrenilor în persoana domnului Liviu Harbuz.

Decizia Biroului Politic Judeţean al PSD Neamţ a avut în vedere atât experienţa politică a doamnei Vîrlan, cât şi pe cea managerială, pe care a demonstrat-o cu desăvârşire din funcţia de conducere a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Piatra Neamţ,  instituţie de prestigiu a judeţului nostru.

În acelaşi timp, suntem convinşi că experienţa doamnei Vîrlan, alături de profesionalismul şi devotamentul domniei sale, vor reprezenta un plus de valoare pentru organizaţia PSD Piatra Neamţ. Sub îndrumarea doamnei Luminiţa Vîrlan, PSD Piatra Neamţ va continua să fie aceeaşi echipă unită ca şi până în acest moment.

Îi urăm colegei noastre mult succes!

(D.O.)

Articolul precedentBICAZ: Copil lovit de maşină, tatăl cercetat penal
Articolul următor47 de percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.