0:00

Luminița Vîrlan pleacă în inspecții, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru luna viitoare, viceprimarul Luminița Vîrlan și-a programat inspecții prin școlile din Piatra Neamț, să vadă cu proprii ochi dacă sunt pregătite pentru începutul noului an școlar. Anunțul a fost făcut astăzi, 5 august, la finalul unei întâlniri pe care Luminița Vîrlan a avut-o cu directorii unităților de învățământ din municipiu. Discuția s-a axat pe ce are nevoie fiecare școală ca să înceapă în bune condiții anul școlar 2016-2017 și pe ce poate să facă Primăria Piatra Neamț date fiind condițiile calendaristice, dar mai ales financiare.

Știu că fiecare director dorește rezolvarea tuturor problemelor din unitatea de învățământ pe care o conduce. Resursele financiare sunt limitate, însă ne dorim ca noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții, motiv pentru care stabilim permanent o listă de priorități”, a declarat viceprimarul Luminița Vîrlan, adăugând că, în ședința de marți, 9 august, se va opera și o rectificare bugetară în care se va încerca includerea propunerilor primite din partea directorilor de școli.

Începând cu data de 1 septembrie, voi efectua vizite în fiecare unitate de învățământ, pentru a mă asigura că sunt îndeplinite toate condițiile pentru desfășurarea activității instructiv-educative”, a mai spus viceprimarul. (D.O.)

Articolul precedentDefinitivat 2016: 34 de dascăli s-au lăsat păgubași
Articolul următorCity-manager de Târgu Neamţ: Un candidat a fost respins!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.