pietricica turism

Medicul cardiolog de gardă în ziua de 30 noiembrie, când o tânăra mamă a murit la o zi după ce a născut, medic care a ajuns după trei ore la întâlnirea cu bolnava, nu are competențe în ecocardiografie! Practic, ea este cardiolog, dar nu are voie să facă ecocardiografii, proceduri fără de care cu greu se poate face meserie în acest domeniu.

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț ne-a declarat că astăzi, 8 decembrie, a dat o dispoziție prin care interzice ca dr. Lucia Chetreanu să mai efectueze ecocardiografii. ”Toți ceilalți medici de pe secția cardiologie au competență în ecocardiografie, astfel că dr. Lucia Chetreanu va fi asistată de un coleg atunci când va fi nevoie de această investigație”, ne-a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie. Este incredibil ca, abia după ce a murit un om, managerul unui spital să afle că un cardiolog de pe secția de specialitate nu are asemenea competențe și îi interzice să facă acest tip de investigație fără asistență de specialitate!

Treaba era a medicului șef de secție, a directorului medical și a seviciului resurse umane”, mai spune, acuzator, actualul director.

Cum un director nu le poate ști pe toate, noi spicuim dintr-o adresă – de prin 2016, dar au mai fost și altele, neluate în seamă nici măcar de Colegiul Medicilor – înaintată managerului spitalului și directorului medical, unde medicul șef de secție de la Cardiologie spunea, sec și disperat: În ciuda atâtor titluri, doamna doctor nu are competență în ecocardiografie, lucru absolut obligatoriu pentru un medic cardiolog, de aceea multe diagnostice sunt greșite sau exagerate“!

Medicul cardiolog Lucia Chetreanu deține doctorat în medicină din anul 2012, anul când a încercat să obțină competență ecocardiografie, dar nu a promovat examenul. (C.I.)

 

N.R.: Dacă interzice directorul spitalului, înseamnă că doamna doctor făcea investigații fără să aibă competențe?

2 COMENTARII

  1. Acest medic a tinut-o pe mama internata aproape 2 saptamani pentru ca in final sa-i spuna ca nu are nimic . A zis ca totul e pe sistem nervos si i-a recomandat un control psihiatric .Dupa inca o saptamana , mama s-a internat , la Arcadia in Iasi si i-a fost pus de urgenta un stent ……Risca sa moara daca mai intarzia ….

  2. Ce draq mai caută in spital ?????? Pt ce mai e plătită asta nu doctor ……din cauza ta a murit o mama nenorocito …. afara cu tine și sa o ai pe conștiința toată viața ta( dacă ai asa cv) sa va fie Rușine……… trebuie mers și la București pt a rezolva situația din spitalul din piatra Neamț unde te duci sa naști și ieși între 4 scandurii….. nu v-ar fi Rușine, ar trebui pana la 18 anii sa plătiți acelei famili banii sa poată creste fetița și sa plătiți daune…. de sa va ustureeeeee, eu nu v-asi lasă asa….. a-și lua și pielea de pe voi ca asta meritați sa plătiți cu vârf și îndesat incompetenților. Chiar dacă nu momâi aduce pe tânăra mămica înapoi dar eu una a-și cere și ultima șoseta de pe voi

Comments are closed.