Cea mai recentă extragere a loteriei bonurilor fiscale, din 22 aprilie, a desemnat câștigătoare bonurile în valoare de 38 lei, emise pe 21 martie. Sunt șanse mari ca numărul celor care vor revendica premiul de 1 milion de lei să depășească 100, cât prevede regulamentul.

Loteria Română a efectuat duminică extragerea pentru bonurile fiscale emise în luna martie 2018. Valoarea premiului este de 1 milion de lei, distribuit pentru maximum 100 de câștigători. Dacă vor fi depuse mai multe cereri, va mai avea loc o extragere pentru desemnarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Loteriei Române timp de 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse de nemțeni începând de astăzi, 23 aprilie, timp de o lună, împreună cu o copie după actul de identitate, documente ce pot fi înregistrate la orice administrație fiscală din țară. Funcționarul fiscal trebuie să elibereze o copie după bonul fiscal depus în original, pe care să se menționeze ”conform cu originalul” și numărul de înregistrare. Lista cu numerele de înregistrare ale cererilor de revendicare se publică pe site-ul MFP și ANAF. Direcția Generală Fiscală Antifraudă verifică autenticitatea bonurilor fiscale depuse. (C.I.)

FOTO: Mediafax