pietricica turism

papagalii fara bilet

Să știți ceva: după ce că zicerile noastre sunt folosite de șăfimea de la partied ca să știe ce să petrece pren feleale, după ne-am intoxicat cu guși vândute de tot soiu` de neni cu pretenții bărboase. Gata. Am obosit ! Vrem să mai vedem și s-acultăm ce zice alți, așa că tustrei am hotărât să mergem la teatru. Cumătru` cu perciunii până la gumari, ne oprește dișcret: măi, creștinilor, da` teatru nu este gata, nu mai bine stăm acasă și ne uităm la teveu? Că la teatru se așteaptă scaunele și în loje, și în stal, și … una peste alta în China plouă de moare caii, așa că oamenii nu lucră, deci scaune ioc. Acuma, dacă cumătru` ne-o indoit planu` de recreație, eu cu ăsta de mijloc am stat mai încordați, să videm ce măsuri să se ia, ca să mergem și noi să ne mai clătim urechile interne cu vorbe de duh. Evident că schimbăm penele de trei ori până se opresc ploile la chineji și scena tot goală o să fie.

Ăsta den mijloc ne zice că mort-copt (Doamne ferește!) el să duce la TT, că o auzit că-s patru frigidere în formație de luptă, noi-nouțe, gata să adăpostească o baterie dă peturi de dud cu răchie de smochini păroase, spre domolirea mișcărilor și încocoșirea spiritului. Acuma, eu am aflat de la un nene că mai sunt și niște mașini dă spălat, în număr de doo, care-s bune mănușă pentru câte un celibatar cu acte în regulă, dar nicidecum să asigure bulendre curate la jucatu` piesălor, mai cu seamă, că sunt unele cu gabarit depășit ori elementuri dă decor care depășesc generos capacitatea acestora de amestecare. Dacă ăsta de mijloc e fleașcă de încântare de frigidere, eu nu mă pot declara mulțămit de asta.

Și tot cujetând așa, ce ne vine prin cap ? Da` oare de ce să nu se scoată acoperișu cu totu` să fie șpectacole în aer liber, asta una, și doi, de ce nu se pun crăci în loc de scaune? Că e mai economice, nu trebe chineji ca să le taie, că și așa zac ori sunt vândute la preț de bușteni de mahon prin ocoalele silvice de la noi. Că ce poate fi mai plăcut (inclusiv pentru cârcotașu` de cumătru)  decât să stai sub ceru liber să vezi o pesă, să ciugulești sămințe (pardon, asta-i dă meci). Și dacă tot nu-s scaune, de ce nu să face piese pentru stat în chicioare ? Ori în genunchi, ori în mâini ? Acuma, noi nu credem că or să se pune scaune prea curând, așa că luați frumușel calea internetului și vedeți de oarece piese de teatru radiofonic, mai vechi, dar la fel dă bune, cum am făcut și noi și nu am regretat. Aferim !