Piața muncii în domeniul privat are astăzi, 31 august, o ofertă mai mare de locuri de muncă față de perioada anterioară. Sunt disponibile 327 de joburi, în total, față de cele 290 care existau la mijlocul lunii august.

Firmele din zona Târgu Neamț caută, în continuare, aceeași 72 de meseriași ca acum două săptămâni: drujbist, dulgher, frezor, gaterist, medic veterinar și tehnician veterinar, fermier, inginer zootehnist, muncitor silvic, șofer, vulcanizator, etc.

Mai multe locuri de muncă sunt în zona Piatra-Neamț. Printre cele 112 posturi, se caută lucrători comerciali, muncitori necalificați în domeniul silvic și în agricultură, electricieni, lucrători în domeniul hotelier.

Nemțenii din zona Roman au la dispoziție 143 de joburi în diverse domenii. Cele mai multe sunt în domeniul confecții textile, construcții, electric, comerț. Și pentru necalificați sunt 33 de locuri de muncă. Mai multe detalii despre angajatori și condiții de muncă pot fi aflate pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentCâine scos din toaleta unui bar
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est